Ebo van den Bor | Export
20499
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-20499,edgt-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-1.9, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Export

Onze producten gaan ook de grens over

Export Binnen Europa

Ook buiten de Benelux komt u ons tegen!

Ebo van den Bor houdt zich naast de verkoop in de Benelux ook bezig met de export van het assortiment naar locale groothandels en wederverkopers in andere landen binnen Europa.

 

Bent u geÔnteresseerd in meer informatie omtrent de export van onze producten dan kunt u contact opnemen met ons op telefoonnummer: +31(0)33 2478888

Productgroepen

Al onze producten per groep aangeboden
Pasta, rijst, bami & meel
OliŽn & vetten
Groenten & fruit
Azijnen
Sauzen, kruiden & specerijen
Gevogelte, vlees, vleeswaren, wild & vis
Zuivel, eieren, ijs & tofu
Dranken
Kroepoek, dim sum’s & loempia’s
Japans
Cafetaria
Non-Food
Desserts

Authentiek assortiment

Ebo van den Bor staat garant voor kwaliteitsproducten!

Het assortiment van Ebo van den Bor bevat duizenden producten. Wij bieden u niet alleen de ‘grote merken’, maar ook veel authentieke, lokale merken en producten uit AziŽ en Zuid-Europa. Daarnaast voert Ebo van den Bor de huismerken ‘Golden Globe’ en ‘Di Cesare’; producten van uitstekende kwaliteit tegen een zeer scherpe prijs.

 

Onze inkopers kopen zoveel mogelijk rechtstreeks bij de bron. Eigen import vindt plaats vanuit o.a. China, ItaliŽ, Thailand, MaleisiŽ, India, Pakistan, IndonesiŽ, Bangladesh, Japan, Engeland, Spanje en Griekenland. Het assortiment wordt continu geoptimaliseerd en afgestemd op de vraag van onze klanten. Als u een product zoekt dat niet in ons assortiment is opgenomen, dan kunt u dit kenbaar maken op het contactformulier of via uw rayonmanager.

 

Ebo van de Bor streeft naar een optimale prijs/kwaliteit verhouding. Wij letten daarbij niet alleen op de prijs, maar controleren ook de kwaliteit van onze producten nauwlettend. Ons vers- en diepvriesassortiment wordt nog eens extra gecontroleerd op kwaliteit en versheid door onze eigen kwaliteitsdienst. Zo kunt u altijd vertrouwen op ons en onze producten.

 

Vers, authentiek en smakelijk!