Ebo van den Bor | Assortiment
20495
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-20495,edgt-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-1.9, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive
 

Assortiment

Al onze producten in een overzichtelijke catalogus

Productgroepen

Al onze producten per groep aangeboden
Pasta, rijst, bami & meel
Oliën & vetten
Groenten & fruit
Vlees, Gevogelte, Wild, Vis & Vleeswaren
Sauzen, kruiden & specerijen
Zuivel, Eieren, Gebak en IJs
Koffie, Thee en Zoetigheden
Frituur en Snacks
Kroepoek, dim sum’s & loempia’s
Japans
Dranken 
Non-Food

Authentiek assortiment

Ebo van den Bor staat garant voor kwaliteitsproducten!

Het assortiment van Ebo van den Bor bevat duizenden producten. Wij bieden u niet alleen de ‘grote merken’, maar ook veel authentieke, lokale merken en producten uit Azië en Zuid-Europa. Daarnaast voert Ebo van den Bor de huismerken ‘Golden Globe’ en ‘Di Cesare’; producten van uitstekende kwaliteit tegen een zeer scherpe prijs.

 

Onze inkopers kopen zoveel mogelijk rechtstreeks bij de bron. Eigen import vindt plaats vanuit o.a. China, Italië, Thailand, Maleisië, India, Pakistan, Indonesië, Bangladesh, Japan, Engeland, Spanje en Griekenland. Het assortiment wordt continu geoptimaliseerd en afgestemd op de vraag van onze klanten. Als u een product zoekt dat niet in ons assortiment is opgenomen, dan kunt u dit kenbaar maken op het contactformulier of via uw rayonmanager.

 

Ebo van de Bor streeft naar een optimale prijs/kwaliteitverhouding. Wij letten daarbij niet alleen op de prijs, maar controleren ook de kwaliteit van onze producten nauwlettend. Ons vers- en diepvriesassortiment wordt nog eens extra gecontroleerd op kwaliteit en versheid door onze eigen kwaliteitsdienst. Zo kunt u altijd vertrouwen op ons en onze producten.

 

Vers, authentiek en smakelijk!