Authentiek Assortiment

Het assortiment van Ebo van den Bor bevat duizenden producten. Wij bieden u niet alleen de ‘grote merken’, maar ook veel authentieke, lokale merken en producten uit Azië en Zuid-Europa. Daarnaast voert Ebo van den Bor de huismerken ‘Golden Globe’ en ‘Di Cesare’; producten van uitstekende kwaliteit tegen een zeer scherpe prijs.

Onze inkopers kopen zoveel mogelijk rechtstreeks bij de bron. Eigen import vindt plaats vanuit o.a. China, Italië, Thailand, Maleisië, India, Vietnam, Pakistan, Indonesië, Bangladesh, Japan, Engeland, Spanje en Griekenland. Het assortiment wordt continu geoptimaliseerd en afgestemd op de vraag van onze klanten. Als u een product zoekt dat niet in ons assortiment is opgenomen dan kunt u dat kenbaar maken op het contactformulier via email of via uw rayonmanager. Wij voegen regelmatig producten toe aan ons assortiment.

Snelle levering uit voorraad.

U wilt uw klanten natuurlijk het beste voorzetten. Fantastische gerechten van verse producten en eersteklas kwaliteit. Verse producten moeten écht vers zijn en verpakkingen onbeschadigd. Zodat u zich kunt richten op wat écht belangrijk is: het verwennen van uw klanten.

Ebo van den Bor biedt u de mooiste verse en diepvries producten voor uw onderneming en bezorgt ze bij u tot in de keuken of het magazijn. Per week leveren we zo duizenden bestellingen af. Bij klanten in Nederland, België en elders in Europa.

Uw bestelling wordt zorgvuldig vervoerd in onze eigen vrachtauto’s en trailers. Deze zijn voorzien van koel- en vriescompartimenten. Al uw producten zijn bij ons in vakkundige handen.

Ebo van den Bor, de beste weg voor kwaliteitsproducten tot in úw keuken.

disclaimer